söndag 1 juni 2014

Andra Långgatans dag

En festival på Andra Långgatan i början på sommaren som lyfter taket kan man nog sammanfatta den som. Det drällde av människor på Andra Långgatan i Göteborg i lördags, en gata som kantades av barer, kolgrillar, DJ:s, musikanter och diverse försäljare.


Det var så mycket folk att det tidvis var näst intill omöjligt att ta sig fram. Alla glada och festsugna. Vädret var fint, med undantag av en halvtimma regn, och det hjälpte såklart till att locka fram alla festsugna människor.Överallt var det fest men vi stannade extra länge vid Vink där det "hände" Där partajades det lite extra med riktigt bra drag i musiken, fullt ös och dansande människor. Så roligt. För den som missade detta event, det var ett par till som försiggick under lördagen, så kan jag helt klart rekommendera detta till nästa år. Jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...