söndag 15 juni 2014

Examensmiddag på River Café


Igår firade vi Pauline som nu är klar med sina studier på högskolan i Kristianstad. Mor, far, syster med pojkvän, mormor, morfar och pojkvän firade av henne på River Café ute på Eriksberg där vi åt och drack gott. 


Då det var kanonväder igår tog vi Älvsnabben från Lilla Bommen till Eriksberg. En tur på ca en halvtimma i Göteborgs vackra hamn.


En intressant sak med restauranger som anser sig fina är att mängden mat brukar vara "begränsad". Denna "aptitretare" som ställdes fram var nog snarare skrattretande om något. Vilket skämt :)


På en restaurang som ligger mitt i vattnet ska man såklart äta fisk men då många av oss är köttälskare så går det inte trots detta att låta bli att beställa in en fin köttbit.


Det blev en mycket trivsam kväll med riktigt god mat, många goa skratt och trevligt sällskap. Nu är det bara att önska den unga fröken all framgång i livet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...