onsdag 4 juni 2014

Halva inne...eller ute


Nu rasslar saker och ting på i en rasande fart. Bil är inköpt, lägenheten uppsagd, flyttfirman har offererat och inköpsorder på det är på väg. Inte många veckor kvar nu till flytten och dagarna är tämligen fulltecknade med saker som måste göras.

Fortfarande vet jag inte exakt när men det blir i första halvan av juli själva flytten går av stapeln. Flyttfirman skall återkomma så fort de har fått in inköpsordern från jobbet. Skönt är att i flytten ingår även packning av saker så den biten slipper jag. Däremot måste jag begränsa antalet prylar för att få plats. Jag har rensat en hel del. Jag har dragit iväg runt en kubik hittills med onödiga saker till soprummet, sånt där man sparar på men som egentligen är rena skräpet. Jag ska in från 92 m2 till 40 m2 sommarstuga så när vi kommer fram måste allt få plats. Dessutom ska Nathalie, som bor hos mig för tillfället, flytta till sin lägenhet i början av juli och jag måste hinna upp till kåken några dagar innan flytten för att göra plats där. Att få ihop logistiken blir en intressant övning.

En annan utmaning är att komma ihåg att säga upp alla saker som har beroenden här i Göteborg men också att få tillgång till det som behövs på plats på östkusten. Jag har att göra de närmaste veckorna. Som tur är finns det också lite tid för rekreation. Jag och Helene ska iväg till Tallinn i Estland ett par dagar och senare också en vecka i Mullsjö för årets kollektiv med goa vänner.

Så nu är det inte långt kvar. Halva är inne...eller ute beror på hur man ser det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...