torsdag 10 juli 2014

Klart för fru petitess!


Då var det dags för själva flytten, eller iaf tömning av lägenheten. Flyttgubbarna från Alfa Moving dök upp vid strax efter nio i morse och sedan var det full fart hela dagen. Killarna var inte de snabbaste men de var noggranna och erfarna.Det packades och stuvades, märktes och staplade, och fler och fler lådor tornade upp sig som små öar både här och där.Jag och Heléne hade lite svårt att sitta still och bara titta på men till slut så vande vi oss, sjönk ner i varsin brassestol och drack varsin Leffe medan de andra jobbade.


Efter hand när det började tömmas undan i rummen hann vi med att hålla jämna steg med städningen så lagom när lastbilen var fylld vid 18-tiden så hade vi städat ur alltihop.En av de roligaste lådorna de fick kämpa med var när de lagt ner alla mina hantlar i en flyttlåda. Den måste vägt närmare 100 kg för oj vad han kämpade med att få upp den på kärran :)


Ren och snygg blev den och vartenda skrymsle är dokumenterat ifall "fru petitess" blir nästa hyresgäst och börjar gnälla på städning eller spikhål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...