onsdag 23 juli 2014

När andra latar sig i sommarvärmen...


Jag sitter i skrivande stund nyduschad och vrålnjuter av ett stort glas Cola, mitt tredje faktiskt, med massor av is och citron. Den är nog så kall den kan vara. En bra belöning efter dagens svettiga aktiviteter.


När man är van vid att träna 4-5 ggr/vecka är det svårt att sitta still och t ex bara läsa. Det gjorde jag igår. Idag fick det bli lite mer aktiva sysslor. De 30 graderna till trots stack jag iväg till Bygg-Max och köpte på mig lite tryckimpregnerat. Här skulle det byggas.

Bakom huset finns en perfekt plats att sitta på, både till frukost och till middag så ett trädäck här är perfekt. Dock behövde det grävas ur en hel del först, upp till 35 cm var tvunget att sänkas å sina ställen. Det blev väl sådär en 10-12 kärror jord och gräs som skulle bort innan däcket kunde sättas på plats.


Ett antal timmar, och kannor vatten, senare hade jag iaf hunnit få klart det hela till middagen. Eller ja, klart och klart, givetvis saknades det några meter trallvirke och alla skruv är inte på plats än men tillräckligt för att sitta och käka på.


Sill och potäter kändes självklart och givetvis med en liten klar till (som fick nödkylas med is)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...