torsdag 17 juli 2014

OK, hädanefter diskar jag :)

Dagen ägnades åt köket; byte av blandare och installation av diskmaskin. Trångt och jävligt. VVS är inget yrke jag hade valt som förstahandsval men färdigt, och bra, blev det.

Foto Heléne

Först var jag tvungen att göra plats för diskmaskinen så ett skåp var tvunget att kapas ned med ca 50 cm och ett annat flyttas en bit. Det är lite dåligt med utrymmen i köket men ett par hyllor över fönstret och en hög hylla på bakre väggen kompenserar för det. Heléne var påpasslig med kameran där :)

Foto Heléne.
Notera nyckeln på  bröstkorgen, haha
Steg två var att byta den existerande, lätt läckande, blandaren mot en ny med avstängningskran för diskmaskin. Att ligga med knäckt rygg över en sockel på ett köksskåp är inget vidare i min ålder. Jag blir lite impad över VVS-snubbar/snubbor, kan man säga VVS-hens?!, som utan vidare tar sig an verket att kröka armar och fingrar i omöjliga utrymmen för att dra åt en mutter på ett rör. 


Rätt OK blev det iaf till slut och jag är nöjd med resultatet. I morrn är det tvättmaskinens tur att bli ansluten. Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...