måndag 4 augusti 2014

Saliga äro de saktfärdiga


Jag vet inte hur många projekt som blir sinkade av att IKEA inte har allt på lager. Det är ytterst sällan jag fått med mig allt jag behöver vid ett besök på detta varuhus. Denna gången handlar det om köksluckor.

Till mitt nya kompakta boende krävs förvaringsutrymmen och för att utnyttja hallen maximalt bestämde jag mig för att förutom kyl/frys, som redan stod där, klämma in både tvättmaskin och ett gäng väggskåp i anslutning till detta.

Stommarna var inga problem men när vi skulle hämta luckor var luckorna till överskåpen, 40x60, slut. Det löser sig tänkte vi och det går att hämta senare. Skåpen åkte upp och fylldes med grejer och nu var det alltså dags för "senare. Jag svängde förbi IKEA på vägen hem och det fanns ännu färre luckor av denna typ. Orsak? Produktionsstopp i fabriken. Nån maskin, numera salig, har väl hälsat hem. Leverans beräknas till mitten till slutet av september. Surt!

På vägen ut gick jag förbi fyndavdelningen och gissa vad? Där fanns en demolucka av precis en typ jag ville ha. Nu saknas bara en men jag fick iaf ihop det ena skåpet :) Den andra får la vänta då.

Före

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...