torsdag 18 september 2014

Återseenden och ögonstenar


Idag har varit en jättebra dag. Dels har jag fått ändan ur och börjat träna igen, dels har ögonstenen äntligen kommit tillbaka från reparation.

Efter runt två månaders träningsuppehåll, visserligen med en massa annat kroppsarbete istället, fick jag till slut tummen ur. Egentligen var det SATS Uppsalas bästa spinninginstruktör Anne Weyde, som fick mig att dyka upp på hennes lunchpass, å vilket pass sen. Förra gången vi körde ihop var för två år sedan och det kändes som igår. Vilket trevligt återseende :) Lika bra som innan och med samma goa energi!

Efter träningen åkte jag bort till Elgiganten, efter ett meddelande om att min kamera var klar, för att hämta ut dyrgripen som jag saknat så länge. Sex veckor för att reparera skalan på väljarratten är en vääääldigt lång tid. Totalt omfattar detta 25% av den tid jag ägt kameran vilket om man ser till värdeminskningen under denna tid som en för mig kostsam reparation. Skit samma nu är den hemma igen med sina kompisar och det känns gött :) Passar bra till kommande helgens stjärnbilder jag tänker plåta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...