tisdag 23 september 2014

Måndagsgötta


Igår eftermiddag hängde Nathalie, som har varit i Stockholm över helgen, på hem för att hälsa på och kolla in hur jag har det på Beachlake Manor.

Precis som sin syster var hon ju nyfiken på vad jag åstadkommit med stället sedan jag flyttade in och givetvis att träffa sin farmor som hon inte träffat på mycket länge. Vi käkade en bit, pratade om hur huset skulle bli framöver, kollade på gamla foton och hade det trevligt i allmänhet. Nathalie hade med sig en uppsättning fantastiskt goda muffins hon köpt, Dajmsmak, After-Eight....mmm. Sagolikt goda! Vi orkade inte äta upp alla så det finns lite till förmiddagskaffet också :)

I skrivande stund, strax efter 6, sitter jag här och dricker kaffe, kopplar upp mig mot jobbet och väntar på att Nathalie skall vakna. Vi ska åka in mot Kista igen vid lunchtid så jag ska försöka jobba undan så mycket som möjligt innan vi ska käka frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...