måndag 1 september 2014

Tillbaka från framtiden?!

Boxer, behöver jag säga mer? De har väldigt intressanta datorsystem som tar oss längre och längre tillbaka i historien. Inte undra på att fakturorna inte når fram.Efter flytten till Järlåsa utanför Uppsala beställde jag ett Boxerabonnemang och angav vid beställningen min nya adress. Leveransen skedde till min förra adress i Göteborg och blev följaktligen eftersänd. Jag gick in på Boxers webbsajt och upptäckte att adressen var, som de påstod, automatiskt uppdaterad från adressregistret. OK då, då lär det väl lösa sig med tiden. Inte då!

Jag var inne på deras sajt idag av andra anledningar, jag hade en kanal som inte funkade, och såg av en händelse att jag hade en förfallen faktura. Någon faktura har jag däremot inte sett röken av i vare sig brevlåda eller mailbox. Efter att ha öppnat denna faktura såg jag att den har adresserad till min förrförra adress, därifrån jag flyttade för mer än två och ett halvt år sedan! Tro fan den inte kom fram!

Efter att ha suttit en bra stund i telefonkö till Boxers kundtjänst, bara det en resa, kom jag efter två samtal till slut fram. Jag kan för övrigt meddela att någon uppringning från deras sida, "vi ringer upp dig när det är din plats i kön", fungerade inte. Jag fick snacka med en mycket trevlig kille som antagligen var anställd för att vara just trevlig snarare än kunnig. Nu, en timma senare är fortfarande kanalen borta och adressen den riktigt gamla.

Nu har jag alltså två intressanta val, antingen ringa och bråka imorrn igen eller helt enkelt vänta och se om jag får mig en historisk återblick över alla mina gamla adresser ända tillbaka till BB på Akademiska sjukhuset i Uppsala.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...