tisdag 21 oktober 2014

Höstbilder från Uppland


För en vecka sedan var jag på fotopromenad i höstens tecken i trakterna där jag bor. Hösten i Uppland har kommit lite längre än vad jag är van vid från mina år i Göteborg. Färgerna är lite kraftigare också.


Dessa bilder är tagna vid Järlåsa kyrka som ligger nästan mitt mellan Uppsala och Sala. Kyrkan gör sig verkligen på hösten med sin gula fasad mot höstlöven.
Vänge kyrka, ovan, ligger en mil närmare Uppsala och är även den en vacker liten landsortskyrka.


Överallt kan man se dessa små vackra röda torp som är inramade med träd i alla färger. Hur fint som helst. Om någon månad kommer allt detta att vara vitt. Då blir det dags för en tur igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...