tisdag 14 oktober 2014

Liten uppslutning på stor Photowalk

I lördags deltog jag i den årligt återkommande Scott Kelby's Photowalk som körs på många ställen i världen, så också i Stockholm, men uppslutningen var rätt dålig.


Vi var nog inte mer än 10 personer som skulle traska från Exercisplan på Kungsholmen via slottet och genom Gamla stan.


Jag och Heléne lyckades redan vid slottet tappa kontakten med de andra och sedan hittade vi inte dem igen efter det. När vi gick på photowalk i Göteborg anordnat av Fotografiska Föreningen i Göteborg så var vi över 200 personer och det var stört omöjligt att komma bort. Alltid såg man någon med en kamera.
Oavsett vilket så var det en trevlig runda som gav lite intressanta fotomöjligheter.  Vädret var kanon med sol och lagom temperatur. Det som var lite synd var att det började såpass tidigt så att solen, som stod lågt, gav ett mer eller mindre konstant motljus under promenaden. Hade vi gått i omvänd riktning hade det blivit bättre.

Det blev till slut en del vackra bilder på en väldigt vacker stad så jag är nöjd med dagen, mycket nöjd. Synd bara att möjligheten att lära känna lite nya människor tappades bort.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...