tisdag 7 oktober 2014

När den ena handen inte vet vad den andra gör


Är det någon som borde känna till att en person flyttat så är det ens tidigare hyresvärd. Men inte då!

Jag flyttade ut i mitten av sommaren från min lägenhet i Göteborg och blev jag inte något förvånad när jag nu fick en enkät från Poseidon i lådan där de ville veta hur jag trivs, notera presens, i min lägenhet. Visst, de kanske ändå vill ha min feedback för tiden som varit men är det ändå inte lite korkat att skicka enkäten till den adress jag garanterat inte bor på längre? De fick ju mina kontaktuppgifter vid uppsägningen.

En liknande sak hände tidigare med Boxer som också schabblade bort min nya adress efter beställningen blivit genomförd, Plötsligt låg min tidigare adress som kontaktuppgifter men fakturan, som kom på villovägar, skickades till min förrförra adress!

Stora företag kör med olika datorsystem för olika delar av företaget. Systemen har köpts in av okunniga människor som bara sett till just sitt behov utan en tanke på att de behöver dela information med andra system. Det ör inte otänkbart att vi kommer att se en klar ökning av sådana här tabbar allteftersom människor blir allt rörligare både avseende bostadsorter och leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...