söndag 2 november 2014

Finbesök

Denna helgen blev en händelserik helg med finbesök, geocaching, thaimat och en tur till Gamla stan i Stockholm


Heléne tog med sig en av sina söner och hälsade på mig i helgen. Första punkten på programmet var Geocaching, en internationellt spridd aktivitet där det gäller att hitta gömda grejer både här och där. Enligt kartan fanns det en cache bara 137 meter från huset en bit inne i skogen. Vi traskade iväg och hittade den efter en liten stund. Bara att logga in på nätet: Found it!


Vi tog en promenad i området och tog lite bilder. Det är väldigt vackert och tyst här så här års med bara några få människor i rörelse.
Vädret lämnade en del att önska så på lördagen tog vi det mest lugnt på förmiddagen för att på eftermiddagen ta oss in till Uppsala där det blev en visit i Domkyrkan.I Domkyrkan var det fullt halabalou med en stor kör som finslipade prgrammet och massor med folk på besök.Efter ett varv i kyrkan gick vi uppför backen och åt en middag på Koh Phagan, en fantastiskt "färgstark" thairestaurang.
Stockholmsävenyret fick vänta till söndagen då det utlovades bättre väder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...