söndag 9 november 2014

Halvkrasslig start med rejäl final

Helgen började lite tveksamt. Jag hade haft ont i halsen sedan i torsdags och på lördagen var det fortfarande inte helt ok så jag pulade med lite småsaker som inte var så ansträngande,


Gången upp till huset har jag försett med belysning i form av ljusslangar och för att skärma av de individuella ljuspunkterna slog jag dit lite tunna tryckta lister, såna där som används som distanser i pallarna på byggvaruhuset och som de bara blir glada av att bli av med.


I morse kände jag mig lite mer på hugget igen så då tog jag mig an att flytta högen med 5 kubikmeter jord och fylla upp lite där avloppet låg lite för grunt. Samtidigt blir det en rätt vacker avsats av stora stenblock.


Jag har haft lite dåligt samvete av att jag inte hunnit träna någonting sedan i somras då det alltid funnits att göra med huset. Dagens 4-timmars pass kompenserade för iaf för detta. Jag har nog inte på de flesta ställen i kroppen det går att ha ont i. Ska bli spännande att se om träningsvärken infinner sig imorgon.1 kommentar:

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...