lördag 24 januari 2015

All inclusive med sting


Maten på Siva Oasis är ok, men inte mycket mer än så. På tidigare all-inclusive ställen i Egypten, Hurghada och Sharm El Sheikh, så har de haft ett "dine around" paket där mana kan boka en a la carte restaurang en eller två gånger per vecka i sitt inclusive paket. Så är det inte här.


Frukost, lunch och middag serveras i hotellets restaurang och det finns en hel del att välja på. Här verkar det gå åt det lite indiska hållet. Det finns en liknande restaurang på systerhotellet där man kan få äta lunch, om man bokar innan, där det italienska köket dominerar. Inte så konstigt med tanke på att det mest är italienare som gäster.


Men maten är välsmakande, råvarorna är färska och de är väldigt måna om att ta hand om sina gäster här.Vad drycker till maten beträffar är nog vitt vi det som funkar bäst. Ölet, Stella, är rätt blaskigt och det röda vinet är kylt.


Det finns kockar på olika ställen som fixar och trixar. Maten ä dock turistanpassad och tämligen slät i min mening. Ber man dem så fixar de dock gärna till lite mer sting i maten.


Vi blev snabbt kompisar med kocken som fixade omeletter på morgonen. Det är nog inte vilka som helst som beställer chiliomelett till frukost. Killen sken upp som en sol och la själ och hjärta i att fixa en helt fantastik omelett där smaken satt i länge efteråt. När vi kom morgonen efter sprang han snabbt iväg och hämtade lite färsk chili att hacka till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...