söndag 12 april 2015

Finbesök i stugan

Denna helgen var Heléne på besök med sina bägge söner. De började med en dag i Stockholm för att sedan runda av det hemma hos mig i stugan.


De kom till Stockholm redan i torsdags för att ta en tur i vår hufvudstad på fredagen innan det var dags att åka ut till mig. Jag mötte upp efter jobbet för att hänga på och ta en natt på hotell Birger Jarl. Det är ju inte alltid man har chansen till en bra hotellfrukost och denna var riktigt trevlig.


På torsdagen hann vi med en promenad till stan. Vi gick via Kungsträdgården och slottet ner till Gamla stan. Det var bra väder, dock lite blåsigt, men det hindrade inte människor från att sitta ute vart man nu kunde.På torsdagskvällen tog vi en promenad till Kungsholmen för att käka på den antagligen bästa tapasrestaurangen som finns, Olé Olé, ett lite mysigt ställe bara ett stenkast från Rådhuset. Där finns bara några enstaka bord så det gäller att vara ute i god tid. Maten är fantastisk, för att komma med ett understatement, och priserna är mycket bra.
Frukosten på hotell Birger Jarl var minst sagt god. Dessutom så jag vid juice-automaterna det första riktiga användningsområdet för en iPad.
På fredag efter jobbet åkte vi ut till mitt ställe och bara hade det gött. Bägge killarna gillar god mat och planksteken som vi snodde ihop på lördagen gick ner under andaktsfull tystnad. Jag tror den blev godkänd. Grillat kött såklart :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...