onsdag 15 april 2015

Mitt nya andra hem


Nu har jag äntligen efter flytten från Göteborg hittat ett andra hem som faktiskt kommer att funka, ett andra hem på Actic i Kista.


När jag flyttade upp tecknade jag mig på den anläggning som tidigare varit SATS Uppsala men som i samma veva blev EFCT. Dock har det inte blivit många besök på den anläggningen då det har varit lite för bökigt att ta sig in till centrum på väg hem från jobbet, dels att det inte finns någon fri parkering i anslutning till anläggningen.


Jag insåg att jag var tvungen att hitta ett bättre alternativ och Ericssons gamla anläggning Valhall, mitt i Kista, som togs över av Actic ligger perfekt där den gör. Det tar ett par minuter med bil från huset där jag jobbar och det är en Ericssonparkering precis utanför. Helt perfekt!


Som Ericssonanställd fick jag dessutom ett ruskigt bra pris vid köp av ett årskort.Det blev mycket billigare med ett Actic Sverige-kort med tillgång till fler än 70 anläggningar än bara en anläggning på EFCT. Inget snack där.


Actic Valhall har allt man kan önska. Vissa grejer är lite äldre men en hel del är nytt och fräscht. Dessutom ligger spinningpassen, som är den typ av gruppträning jag brukar frekventera, lagom i tiden. Eftermiddagspassen börjar vid 17.


Den enda smolken i glädjebägaren är att mitt avtal med EFCT är bundet fram till augusti. Trots att jag varit lång och trogen medlem på SATS avkrävde man ett 12-månaders bundet avtal pga att det var EFTC som tog över. Avtalet är dock skrivet på en SATS-blankett och jag har fortfarande ett SATS-kort för inpassering vilket kan tyckas lite skumt 8 månader efter att SATS inte längre finns i Uppsala.


Egentligen undrar jag om ett kontrakt är hållbart om ett företag med sitt namn tecknat detta med ett annat företags blanketter? Skit samma, nu har jag en träning som fungerar vettigt igen. det blir iaf 4-6 timmar i veckan till skillnad från ett pass/kvartal.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...