måndag 6 april 2015

Påskmys på landet


Jag har haft en fantastiskt trevlig påskhelg med mamma, Heléne och en av mina fantastiska döttrar, Nathalie, på besök. Det har doftat fantastiskt gott från all god mat hela helgen.

På långfredagen stoppade vi i oss en varmrökt laxsida - ved- och enrisrökt. Så fantastiskt gött det blev. När solen gått ner gick vi bort till badplatsen allihop för att kolla in stjärnhimlen och ta lite bilder.


Medans jag och Heléne nördade in oss i våra kameror och fick en del sköna bilder över sjön så passade andra på att meditera en stund i den nästan totala stillheten.Den ljusa himlakroppen till vänster på bilden är Venus som lyser rätt starkt på kvällarna.


Dags för mer mat. Påskafton och allt som hör till. Vi höll det lite begränsat i år men lyckades nog ändå få till en hel del godsaker. På påskdagen käkade vi grillad Entrecôte med klyftpotatis och massor av vitlök. 


Dert är alltid like trevligt att ha sina barn på visit. Det händer ju inte så ofta nuförtiden så man får passa på att njuta när det äntligen blir av.Ni har mamma och Nathalie åkt hem så idag åt jag och Heléne lite hamburgare med tillbehör i all enkelhet. Grillade såklart :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...