lördag 9 maj 2015

Nu börjar äntligen "infrastrukturen" på tomten bli färdig. Gång, gräsmatta och några rabatter.Efter förra årets avloppsgrävning så behövde det fyllas en del och även gången upp till huset blev föremål för ombyggnad. Nu är den äntligen klar, med rabatter på ömse sidor och med integrerad belysning hela vägen upp till huset.


Förra helgen jobbade jag och Heléne på med att fixa till rabatterna; både de på sidorna av gången men också en rabatt för sallad, ärtor och gurka.Denna helgen är jag ensam men det har ändå hänt en del. Jag har avslutat med att sätta trä på alla kantstenar runt gång och tillhörande rabatter. Jag har också hunnit med att anlägga ett jordgubbsland och få lite jordgubbsplantor i jorden.

I morgon, om vädret tillåter blir det att anlägga ett potatisland så man kan få lite egna potäter till sommaren. I skrivande stund sitter jag och väntar på att grillen ska bli varm. Här ska grillas en rejäl bit, 300 gram, entrecote med grillad potatis och grillad rödlök till. Här kommer inte att göras en knop till idag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...