tisdag 2 juni 2015

Snart med gäststuga


Som från ovan, eller iaf en lastbil, dök det upp lite virke innan helgen. Så vad passade då bättre än att påbörja gäststugeprojektet.


För att kunna få i ordning inne i stugan måste ett antal saker lyftas ut och förvaras under presenning utomhus. Så då slog vi ihop behoven och rev den gamla murkna altanen framför stugan för att kunna anlägga en större altan där det också går att temporärt förvara saker på.


Det var välspikat det gamla bygget och det tog en stund att bräcka bort allting. Efter detta så knackades ramen till den nya altanen ihop och vägdes in. Jag passade på att testa spikpistolen och kompressorn  jag köpt till fasadbytet på stora stugan senare i sommar. Den fungerade bra.


Altanen på plats, dock med några smådetaljer kvar att fixa. Anledning? Det började regna :/


Slutligen fixade vi till ett litet utrymme insvept i presenningar där det gick att ställa ut det extra köksbordet och stolarna och lite annan bröte som inte får plats inne just nu och som senare ska in i ett framtida uterum.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...