tisdag 14 juli 2015

Födelsedagsfirande på framsidan


Huvudanledningen till min tripp till Götet var ju såklart att fira Nathalie som fyllde år. Tjocka släkten samlades på Odyssea in Loco och tillbringade en mycket trevlig kväll tillsammans.


Det är en trevlig restaurang med en trevlig atmosfär och helt ok meny. Vi fick ett bord längst in så vi kunde sitta lite för oss själva och ägna oss åt varandra utan att behöva överrösta alla andra.


De har en del intressanta inredningsdetaljer på restaurangen. Bland annat så har de en kompistoa på damernas. Herrarna har ju alltid en kompisränna på de flesta ställen men detta var lite udda :)


Förutom denna kväll fick jag också träffa lite egen tid med min andra dotter Pauline tidigare under helgen vilket var trevligt. Nu har jag fått chansen att träffa bägge två under samma helg. Det gäller att ta tillvara på tillfällena när de dyker upp. Det blir ju inte så ofta nuförtiden nu när jag flyttat upp till Uppsala.
Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...