lördag 22 augusti 2015

American Car Show, Uppsala - fler bilder


Här kommer ytterligare en uppsättning bilder från American Car Show i Uppsala 2015. Det var en fantastisk samling bilar, allt från orginalbilar till kraftigt moddade bilar. Som fotograf blir man alldeles lyrisk av dessa vackra färger och former. Man vill bara ha mer!

Det enda tråkiga var att de stod så tätt att man aldrig egentligen fick ta en bild på bara bilen. Det var alltid nån människa i vägen. Här är de i alla fall, ett axplock av de över 300 bilderna jag tog denna dagen. Nu hoppas jag på fler tillfällen att få plåta dessa vackra fordon.
1 kommentar:

  1. Fantastiska legendariska bilder, jag gillar verkligen bilutställningen, varje bil återger exakt ägarens inre värld. Mycket anpassning, krom som en integrerad del av bilens utformning, för att vara ärlig, jag gillar verkligen amerikanska bilar, speciellt de 69-85 års utsläpp, till exempel Dodge Charger 1969, det här är den sanna legend som min bror köpte från en köpman.
    Vanligtvis beställer han detaljerna online https://www.bildelar24.com/ jag hjälpte mig i garaget med förgasaren och cylindrarna stämmer, det verkar som att denna laddning stod i garaget under några år, under vilken tid fettventilerna och oljorna naturligtvis var lite slitna.

    Men reparation hjälpte till att "återuppliva" detta mirakel. Och kanske på nästa show, kan vi gå redan på vår Dodge. Tack för det fina inlägget!

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...