onsdag 30 september 2015

Ketchupeffekt i sjukvården


Efter ett antal besök på Akuten på Akademiska sjukhuset i Uppsala och ett ultraljud av min gallblåsa har saker verkligen tagit fart. Nu körs plötsligt två parallella spår från två olika instanser.

Mitt första besök på akuten resulterade i ett ultraljud som i sin tur triggade kirurgen på Lasarettet i Enköping att kalla mig till oktober.

Mitt tredje besök triggade i sin tur ett besök på kirurgen på Akademiska i Uppsala vilket visade sig bli det snabbare spåret. Detta genomfördes redan igår. Så, nu är det bäst att avboka Enköping så de inte ska in två gånger för att skära bort samma sak. Den som kommer tvåa kommer bli lätt överraskad i så fall.

Nu blir det först en skiktröntgen för att utesluta eventuella njurproblem då mina gallstensanfall inte riktigt följer facitlösningar utan företrädesvis infaller efter midnatt. Dessutom finns inte direkt några samband med fet mat heller.


Fördelen med alla dessa sjukbesök är iaf att man får chansen att läsa serietidningar igen, ett nöje jag glömt av de senaste åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...