lördag 17 oktober 2015

Riktigt bra service på Boxer!


I mitten av september hände något med mina TV-kanaler efter de uppgraderat sändarna på TV-masten i Vedyxa utanför Uppsala. Mina kanaler försvann, eller ja, de blev iaf väldigt dåliga.

HD-kanalerna har jag haft problem med tidigare när det varit dåligt väder men de vanliga har gått att få in med hyfsad mottagning och kvalité. Nu försvann i stort sett rubbet och det var väldigt sporadisk det gick att se utan störningar.

Jag ringde Boxer och efter lite "telefon-felsökning" bestämde sig kundservice att skicka en servicetekniker som skulle kolla på detta. Boxer garanterar en maxkostnad på 500 kr om det behöver åtgärdas saker.

Två glada gossar från Mälardalens Antenn & Teleteknik dök upp och började kolla upp existerande antenn. Jag var inte den enda i denna trakt som hade problem. De var nerringda. Efter att ha konstaterat att min gamla antenn var antik så plockades den sonika ner och ersattes med en modern historia som i sammanhanget ser pytteliten ut jämfört med min gamla 2,5-meters antenn. 


Det mättes och mättes och de bestämde att jag också skulle få en antennförstärkare för att få bilden perfekt. Nya kablar drogs och förstärkaren monterades. Totalt höll de nog på ett par timmar och min nota, för en bild med superkvalité, slutade på endast 500 kr. Tack Boxer! Detta är riktigt bra service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...