måndag 9 november 2015

...och sjukvårdens kvarnar maler vidare...


Nu har jag varit på datortomografi, dvs skiktröntgen, som utfördes på Enköpings lasarett. En cool liten apparat som jag fick lägga mig i efter att ha hällt i mig nästan en liter vatten med kontrastvätska som för övrigt smakade som det var uppskopat från en vattenpöl.Det hela tog ungefär två timmar med tid för kontrastvätskan och sedan alla skanningar som gjordes. Resultatet, som jag precis har läst mig till, är att jag har tre stenar i en gallblåsa med kronisk inflammation. Allt annat från hals till skrev var tydligen i ordning iaf.

Nu är det bara att invänta nästa steg Att någon förbarmar sig och tar bort eländet så jag slipper detta. Efter nästan fem månader börjar det bli lite jobbigt.För närvarande känner jag av den eländiga gallblåsan dygnet runt men är den inflammerad så är den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...