söndag 27 december 2015
Mat, mer mat och ännu mer mat. Det är ju jul!
En liten men naggande god skara hade samlats i min lilla stuga för att fira jul och stuva i sig av den goda maten vi hade ställt fram. En massa sorters sill, varav chilli-sillen givetvis var en favorit, sylta, paté, lax, korvar, ägg, sallader, skinka, rödkål, surkål, brunkål och såklart snapsarna. Detta år hade vi två egengjorda varianter. En svagare med chilli, en starkare med habanero. Det var grejer det.
Den lilla skaran bestod förutom undertecknad av min mamma, Heléne och hennes pojkar. Det är ungefär vad som får plats i mitt lilla krypin :)
På Annandagen började vi tröttna på julmaten så när alla andra åkt hem så tog Heléne och jag fram ett par köttbitar och körde på grillen. Det är nåt alldeles speciellt med grillat.
Det sista av julmaten gick åt i morse, då i form av "jul-smörrebröd".
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
-
TSS är ett, har jag upplevt, trovärdigt företag. Beställningar och pappersarbete sköts snabbt och effektivt. Information och resebevis både ...
-
Jag har rest med TSS, Travel Service Scandinavia, till Turkiet på en åtta dagars temaresa, en sk bildningsresa, där vi med buss rest runt i ...
-
När man åker med TSS till Turkiet och har valt Lykienresan så erbjuds man två olika tilläggspaket till sin resa: Kultur och matpaket Pak...
-
Detta inlägg är en del i en serie inlägg om att resa med TSS - Travel Service Scandinavia, RSD Reisen och NBK Touristic. Resan som beskrivs ...
-
Nu har jag tränat på SATS i Göteborg i ett år och vill med anledning av detta passa på att ge en hyllning till den fina personalen som job...

Featured Post
Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost
Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar