lördag 30 januari 2016

Aldrig nåt ont som inte har nåt gott med sig


Med förseningen från öarna hade vi bara två nätter i Hua Hin. Sedan var det tänkt att vi skulle vidare upp till Samut Songkhram. Tack vare Agoda så sket det sig. 

Hotellet, Baan Tai Haad Resort, har ett telefonnummer som inte existerar, inte på Agodas sida iaf. Börjar man googla så hittar man hotellet på fyra olika platser med tre olika telefonnummer(!)
Även andra, enligt kommentarer på nätet, har inte hittat hotellet.


Vi bodde de första två nätterna på detta fina lilla hotell, Baan Pa Ploy, som ligger precis mitt i vcentrum. Nära till strande, nära till restauranger, nära till transporter och bra priser. Perfekt helt enkelt.


Ägarinnan var dessutom en ängel. Hon försökte hjälpa oss att komma i kontakt med hotellet så vi skulle veta vart vi skulle ta vägen. De hade ingen bokning. Jo, de hade, men inget som överensstämde med vår. Vi hade två nätter förbetalt på vår bokning, de hade sex nätter obetalt(!)


Hon skrev ner alla telefonnummer och även adresspecifikation till eventuell taxiresa på thai då detta är landsbygden och engelska inte är särskilt utbrett som språk. Det slutade med att vi la ner det hela.

Vi hade ju missat närmare fem soldagar på Koh Samui så vi tänkte att vi stannar i Hua Hin ett par nätter till. Snabbt fick hon hjälpt oss till ett annat hotell ett stenkast bort. Även detta är ett mysigt litet hotell med namnen "The Alley" - det ligger i en gränd. 1200 Bath/natt inklusive frukost (300 kr). Helt ok!


Rummet är bra; skön säng, kylskåp, säkerhetsbox, AC, soffa, snabbt WiFi. Perfekt för oss. Dessa två hotell är helt klart att rekommendera om man ska till Hua Hin.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...