onsdag 27 januari 2016

På barrunda med ett fisköga


Lamai Beach på Koh Samui har en hel del barer och restauranger. Personligen tycker jag det är väl sönderturistat och man kan stället efter ett par kvällar. Denna kvällen tog jag bara med mitt fish-eye-objektiv och fick en del annorlunda bilder :)


Detta är en väldigt populär pub, The Outback, antagligen inte så många australiensare men de som var här var säkert på plats.


Nere vid "poledancing"-distriktet fanns alla matvagnar som slagit sig ihop till en alldeles egen foodcourt. Här finns hur mycket som helst att välja på för endast en spottstyver.


Vi käkade grillspett med grillade majskolvar. 90 Bath (22 kr)/skalle. Måltidsdryck såldes på 7-Eleven bredvid.


Kolla bara vilket utbud och vika priser.Det lagades mat högt och lågt. Ett fisheye är sagolikt att få med helheten med men perspektivet kan bli en smula "udda". Kolla bara hinken.


När man fått sin mat satte man sig vid en plats som var ledig, käkade sin mat och tjötade med eventuella bordsgrannar...om de nu inte var tyskar :/


Några sköna barbilder hann vi med på vägen tillbaka också.


Ovan en Knockout


Southern Comfort on the rocks!


Mojito till en diabetiker, dvs utan socker och mer sprit :)


Vilka korta ben han fick!Slutligen en Banana-Peanut Butter-Pancake....Mmmmm :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...