måndag 25 januari 2016

Strandsatta på obestämd tid


Vi har drabbats av ett riktigt oväder på Koh Samui. Det blåser, regnar och står i. Då finns det inte mycket mer att göra än att hålla sig inomhus ett tag.


Frukost fick vi i oss bara 50 meter från hotellet, hotellet har ingen egen frukost så lite blöta fick vi allt bli. Det  ar rätt fullsatt på denna restaurangen och folk satt lääänge med sina kaffekoppar. Vissa gick över till drinkar efter frukosten var intagen.


Vi gick iväg och tog oss bort till en resebyrå som ligger tvärs över gatan för att fixa transporten till fastlandet den 27:e när vi tänkte ta oss tillbaka de 35 milen till Hua Hin igen. Resvägen skulle då bli en färja till Ko Pha-Ngan, byte till en färja till Ko Tao, byte till ytterligare en färja till Chumpon på fastlandet och slutligen en buss upp till Hua Hin.


 Det är bara det där lilla, lilla problemet att....det går inga färjor och alla flyg är fullbokade. När kommer färjetrafiken igång då?
- Inte en aning, kom tillbaka imorgon så får vi se.

Så nu är vi här med ett hotell bokat till den 27:e, ett icke ombokningsbart hotell i Hua Hin redan betalt och beroende av nyckerna hos en Indonesisk storm. Men det finns mat och Chang på ön...än så länge så allt löser sig.

Vi håller för närvarande inne och fixar bilder med våra datorer. Hur länge det nu varar för nu gick strömmen också :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...