måndag 25 januari 2016

Undervattensfotografering...typ


När det ändå regnade och vädret allmänt levde rövare tänkte vi gå ner till beachen för att se om några tyskar kanske ändå hade tingat några solstolar i väntan på bättre väder. När vi närmade oss hörde vi ett muller som vi först trodde var åska. Det visade sig vara enorma vågor som slog mot stranden.


Detta måste givetvis dokumenteras. Det var rejäla vågor. Hela däcket till beachbarens uteplats hade spolats bort. Bara ramen återstod.


Givetvis pallrade jag mig riktigt nära kanten för att kunna få så bra vinklar som möjligt.


Bilden nedan visar en våg på väg in mot muren någon meter framför där jag stod. Strax efter detta vände jag uppmärksamheten åt ett annat håll...


...ör att mötas av ett enormt vattenuppkast framför mig. Jag lät kameran gå men ja, undervattensfoto på land är kanske inte det enklaste, hahaha :)Helene tog bilderna nedan. Jag står precis nedanför henne och får hela spruten rätt över mig blandat med sand. En jävla tur att både min Canon 6D och mitt 24-105/4 är väderskyddade. kamera och optik blev pisseblöta men funkar utan mankemang efter avtorkning. Bra grejer!


Så här såg jag ut efteråt. Fullständigt genomvåt från topp till tå. Sand överallt. Jag hade t o m sand mellan tänderna och i öronen. Kul var det iaf, hahaha :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...