söndag 21 februari 2016

Nu har en stor del av huset brunnit ner


Eldningshelg var det och all gammal fasad som vi rev ner förra sommaren behövde tas hand om, dvs eldas upp. Rätt mycket var det att elda upp och vi höll på i två dagar.


Innan eldningen skar vi upp alla långa fasadbrädor till lite mer hanterliga bitar och staplade dessa i en stor hög som det bara var plocka ifrån allt eftersom.


Både stora och små pinnar hade vi bara slängt i stora högar och nu var det dags att borsta bort snö, sortera och elda upp.


Lördag mot kvällen kom snö och blåst så då var det bara att hålla sig inomhus...eller ja med ett undantag...Såklart det skulle grillas. Lilla grillhörnan vid ytterdörren är skyddad från väder och vind. Perfekt en sådan här dag.


Det blev en variant av planka med pepparsås, en pepparsås med mycket attityd!


Jag förstår inte vad folk klagar på att det på något sätt skulle vara kallt ute så här års?!!


Se så gott vi hade det i "solen" :)


Vad är det bästa när man jobbat ute en massa timmar och har tillgång till en stor glödbädd? Korvgrillning såklart!Det är så in i helv...e hett intill en eld som denna så vi var tvungna att förlänga grillspetten en smula. Kvastskaft och gaffatejp. Men så länge det funkar så


Gott var det! Det vill jag lova :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...