torsdag 14 juli 2016

En vecka försenadTakbytet går långsamt framåt, alldeles för långsamt. Nu väntar jag på mer material. Ströläkten är på plats på de delar av taket som är nedtaget. En sektion återstår fortfarande att riva. Sen ska bärläkt och takplåt på plats.


Onekligen får man bra motion med somrar som dessa. Det blir mycket springande ut och in, upp och ner med alla verktyg i släptåg, haha.


I väntan på att takpannorna, och även golvet till den nya uteplatsen som blir under tak, får man pyssla med annat t ex att bygga en liten ställning att stå på när sista delen av taket ska ner. Dessutom är Heléne i Göteborg denna veckan och jag får inte jobba för mycket på taket ensam :)


Äntligen kom då leveransen av materialet en vecka försenat. Det var problem med att få fram takplåt i de volymer jag behövde.  Byggnadsställningen börjar ta form. På den andra sektionen kunde jag stå på det nya skärmtaket men i detta fall måste det till något rejälare en en stege iom att jag gör jobbet själv.


Medan jag väntar på Heléne, som kommer upp i morgon, så går det ju alltid att börja förbereda golvet på uteplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...