fredag 16 december 2016

Utspark och saknad


Jag var på utspark på med kollegorna för att fira att vi nu slipper se varandras nunor framöver ;) Skämt åsido, vi var ute och hade en fantastiskt trevlig middag på Hemma i Vasastan, en otroligt trevlig och prisvärd restaurang med både smakliga och rikliga portioner.

Till förrätt tog jag en Toast Skagen, till huvudrätt en Tournedos i Whiskey-sky och följde upp det hela med lite sorbet till dessert."Glas bakom karaff"
Idag känns det allt lite vemodigt att komma till jobbet, sista dagen och allt. Jag kommer att sakna detta. Främst kommer jag att sakna alla mina goa kollegor och andra vänner på Ericsson som med åren har blivit färre och färre. 


Jag kommer att sakna Kista som sådant (bara lite grann)...


... sakna mitt hus jag suttit i ......sakna de nya fina och ergonomiska free-seating platserna vi fått (NOT)...


..alla sköna arga lappar ...


... alla de oändligt många kopparna kaffe...


...de rikliga måltiderna i Kistas lunchrestauranger...


...de gröna kontorsytorna som för bevattnings-effektivitetens skull samlats på ett ställe...


...och sist men inte minst alla knepiga hus, ovan "The Crack-house"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...