söndag 26 mars 2017

Inte helt bekymmersfritt


Bilden talar lite för sig självt. När man renoverar gamla hus stöter man ständigt på nya överraskningar som gör att allting tar lite längre tid än tänkt. Trots att bilden var tagen för ett par dagar sedan så är den fortfarande lika aktuell :)


Efter en sen lördagsfrukost, nästan fältmässigt tillagad, bestående av ägg och bacon blev det dags att ta itu med köket igen.


I och med att botten var i och dessutom inga minusgrader på natten så var inomhusklimatet betydligt behagligare på morgonen. Dagens stora uppgift var att göra klart ett golv som går att gå på och täta alla springor och hål för att blockera framtida illegala bosättningar av möss och annan ohyra. Också vatten och avloppsrör skulle fram på plats.

Efter att vattnet var draget och aluminiumnäten på plats åkte isoleringen i. 170mm blev det. På detta lite skivor ovanpå alltihop. Sedan tog vi  kvällen.


Idag söndag har arbetet mest bestått av att dra el och klä väggarna i OSB- och spånskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

We got split in Split

Split, närmaste staden på fastlandet från Brac. Det tog bara 50 minuter med färja över till civilisationen. En (något) större hamn ä...