torsdag 30 mars 2017

Nu vet vi var skåpet ska stå


Nu börjar saker se ut att röra på sig. Alla skåp skulle upp idag. Alla anpassade skåp vill säga. Det blev en del sågningar för att få in prylarna på rätt ställe. Högskåpet t ex...


...skulle anpassas efter proppskåpet som sitter lite dumt placerat. Det var illa nog att riva det gamla som var byggt runt skåpet, nu skulle ett nytt skåp dit.


Efter några timmar och många små anpassningar var det till slut på plats med en hel cm kvar upp till tak. Perfekt utrymme för att klämma in ny takpanel på. Istället för klena plastben (med okänd ålderssvaghet) så valde jag att regla upp socklarna till skåpen med 120 mm regel. Då kan vi lätt bygga utdragbara lådor att ha undertill.


Efter solens nedgång var till slut alla de andra skåpen på plats. Heléne hade också hunnit med att fixa till alla lådorna till en av hurtsarna.

Köket sett från andra hållet. Ett litet 20cm överskåp har också funnit sin plats bredvid högskåpet. Skivan är givetvis en temporär arbetsskiva och kommer så småningom att övergå i ek :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...