söndag 28 maj 2017

Danmarksbåten - ett möte med en massa goa människorIgår blev det en lördagstur med Stenabåten till Fredrikshamn i det fina vädret. Det var lite kyligt på morgonen när vi lämnade Göteborg och passerade Vinga men senare på dagen blev det riktigt gött.


Vi åkte med vännerna Laila & Bertil och, som många andra, tog med oss en liten trilla (eller inte så liten för den delen) för att passa på att bunkra upp lite pilsner inför sommaren.


Det fanns en himla massa sköna människor ombord som visserligen tryckte i sig en hel del under resan men det blev inga bråk och ingen misskötte sig.


Bara glada miner överallt.


Efter att ha shoppat i butiken ombord och lämnat in trillan i ölgarderoben hann vi också med att gå iland en snabbis för att få i oss smörrebröd - ett måste om man åker till Danmark.


Öl och smörrebröd i ett soligt Danmark. Livet ska vara gött!


Tillbaka på båten igen som avgick från Fredrikshamn vid 14 och nu hade det tillkommit ytterligare en massa sköna snubbar.


Ja, alla var iofs inte sprudlande glada :)
Praktiskt att ha med sig en liten portabel bar med alla tillbehör innanför små dörrar.


Något rörigt?Heléne och Laila.


Matchande solbränna
Å där har vi Bertil :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...