tisdag 30 maj 2017

Pappa är bäst!


Pappa måste väl ändå vara bäst!? Eller? När ens döttrar, som bägge skaffar diskmaskin, hör av sig till pappa för att ingen annan fixar gigget med att fixa installationen...då känner man sig allt lite behövd :-D

För en tid sedan installerade jag Paulines diskmaskin i hennes lägenhet och nu var det dags för Nathalie att få sin installerad. Dessutom hade hon en tvättmaskin som skulle kopplas in också. Såklart man rycker ut!

Dock tycker jag det är lite skrämmande att dagens generation "nyvuxna" killar inte fixar att kolla in en blandare, jämföra med dimensioner på anslutningar och sedan lösa problemet med att skaffa rätt prylar. Nathalie och jag löste detta med lite bilder på 50 mils håll. Folk behöver sannerligen göra lumpen igen!!


Likaså skrämmande att rörläggaren som fixade till röret i tvättstugan (och satte dit rätt uppstegning på anslutningen) inte ens behagade att koppla in tvättmaskinsanslutningen som låg på golvet ca 12 cm under. Underkänt i min bok!!

Det positiva med allt detta är dock känslan av att pappa behövs. Pappa kommer också alltid att ställa upp oavsett avstånd för pappa älskar sina döttrar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...