torsdag 20 juli 2017

Då är man precis som Becks granneIgår vaknade jag med en nacke som kändes som att den höll på att gå av. Lite grann kändes det som att vara grannen till Beck. Det slutade med att jag softade hela dagen :)


Idag blev det dock lite mer fart. Jag drog igång långsamt med en fortfarande sur nacke men den släppte efterhand. Rivning av golv, bort med gamla vattenrör som hängt under huset inklusive värmekablar som hållit frosten borta. Jag hittade också en borttappad avbitartång från stolpskottet till hantverkare som gjorde installationen innan. Vadå "Mannen på taket"`?

Till slut blev det att rensa bort all skit som samlats under åren och förberedelser för att bygga nya stöttor och golvbjälkar. Här ska kaklas och läggas värmegolv så lite bättre underarbete krävs definitivt. Lite eldosor för att lägga in en del tidigare utanpåliggande saker i väggen är också på plats. Medan jag har krälat runt under huset så har Heléne passat på att njuta av den nu "nästan" högsommarvärmen med att måla fönster och en del annat som lämnats färglöst sedan förra året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...