lördag 5 augusti 2017

Att kunna skita i hallen


Man skulle ju kunna sitta och skita i hallen...hahaha, skojade bara. Den är så att säga "on hold"


Idag har det börjat röra på sig ordentligt. Duschdörren på plats. Lite pilligt att räkna ut hur de korresponderande glasblocken ska sitta. Och ja, halva glasblocksväggen kom på plats. Japp, man får inte bygga mer än fem nivåer, sen ska det torka ett dygn. ALLT med badrum och ALLA jäkla skikt ska torka ett dygn innan man kan gå vidare, Inte undra på att det tar tid (och pengar om man lejer ut det) att bygga våtutrymmen.


Badrumsskåpet och underskåp med handfat installerat, Toan saknades men är i skrivande stund silikonlimmat på plats (och 24 timmars torktid väntar...vilken överraskning).

Imorrn ska resten av glasblocken på plats. Sedan tar det 24 timmars väntan innan de kan fogas och ytterligare 24 timmar för den att torka...bläää!! Sa jag att det tar tid att bygga våtutrymmen?!

Medan jag väntar ska allt vatten kopplas och förhoppningsvis så kan man använda det hela på tisdag. Sedan är det bara belysning och lite småpill kvar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Teneriffa från ovan, typ

När man tröttnat på att gå till stranden och ta bilder, trots att det finns lite udda ställen som en del av den här piren, kan man ju a...