onsdag 9 augusti 2017

Slutspurten


Nu har vi nått fram till slutspurten på badrumsprojektet. Helénes söner är på besök i veckan så bygget går på kvartsfart men det börjar bli klart (förutom lite smådetaljer)

Toa, handfat, badrumsskåp installerat och klart...


Glasblocksväggen och duschdörren klara.


Duschhörnet installerat och testat. Jag fick igång allt vatten i måndags förmiddag och fick anslutit alltihop utan större mankemang.


Notera den lilla nischen i väggen för tvål och schampo för att slippa alla utstående hyllor och dylika prylar.


Det blev för övrigt en motsvarande nisch i väggen bakom överskåpet också för att öka den tillgängliga volymen av skåpet.


Innertaket med de infällda spotarna kom på på plats så sent som idag.


En liten automatisk fläkt som suger ut fuktig luft om det behövs.


En liten vattenfallsblandare....vi kunde bara inte stå emot den lille goingen :)Ovanför badrumsskåpet kom det idag upp en liten ekhylla för handdukar och annat nödvändigt.Dessutom startade vi upp golvvärmen och den funkar som den ska tack och lov. Annars hade det blivit lite jobbigt.


Det som återstår är egentligen bara detaljer såsom foder runt dörr och fönster och lite lister i tak och andra ställen. Några NEXA-switchar för lampstyrningen saknas också men som sagt det är detaljer.


Så nu är vi rätt nöjda med att allting funkar och att vi har ett härligt badrum att njuta av under åren som kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...