måndag 25 september 2017

Ljuspunkter


Hösten är på gång och dags att få lite ljuspunkter på plats. Dagens projekt för mig var att fixa till en liten mysig eldningsplats på baksidan baserad på en trumma från gamla tvättmaskinen.


Det skallrade rätt bra från den mot slutet och orsaken visade sig snabbt när jag väl fick isär eländet. Alla fästen till trumman var av :(

'
Frosten är på gång och...


...nä, jag bara skojade. Det var stendamm från när jag kapade stenplattor till eldningsplatsen.
Heléne röjde järnet i trädgården och flyttade runt växter och trimmade rabatter medan jag roade mig att leka med kap- och borrverktyg :)


Vi har också hunnit få belysning på plats på uppfarten också. Jula hade superbra priser på armaturerna och vi fick loss dem för 499 spänn stycket.


En av ekarna har också fått en belysning nerifrån. När löven väl fallit ner borde det kunna se rätt spooky ut i mörkret.


Så här blev det med eldningsplatsen. När solen gick ner luntade vi på och testade det hela. Mysigt värre. Tänk vad man kan göra med en tvättmaskin. Ren energi helt enkelt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...