söndag 12 november 2017

Å nu glassar vi till det lite


Efter några spartanska, men ack så trevliga och upplevelserika, dagar i södra, och strandlösa, delen av Chao Lao så har vi glassat till det lite med att flytta till det finaste hotellet på den här stranden.


Vi hittade under en av våra promenader ett hotell ca 3 km norrut som är riktigt lyxigt, sannolikt det bästa här. Dessutom hade de sänkt priserna med över 50% vilket gjorde det mycket fördelaktigt att boka ett rum några nätter.


Det är den här typen av hotell som kör sina gäster med en elbil á la RR mellan boendet och poolen/stranden, haha. Vi snackar 300 meter :D


Schysst receptionsarea med en massa trevliga stolar...


...givetvis med inbyggd belysning.


När vi kom var det fullt hålligång här. Det är slutet på helgen (söndag) och de har haft fullsatt. När vi dök upp vid 12-snåret hade en hel del redan lämnat hotellet och en stor del var på g.


Detta är ett stort hotell med tre hotellbyggnader och konferensanläggning för 800 pers. Konferans ja, WiFi-lösenordet är "seminar", haha :)


Vissa rum hade egen poolaccess....för runt 2,500 kr natten. Inget jag begriper....vem fan vill bada på natten ;)


En stor pool hade de också och Helene testade faktiskt med risk för att solbrännan skulle blekas bort av allt klor. Å andra sidan har hon ju bränna så det räcker :)


 De har en egen strand som är så fint krattad och rengjord så det finns inget annat. T o m sin logga har de placerat i vattnet.


Rummen då? Helt ok. Vi fick detta superior-rum för en 5-hundring natten. Helt ok.
Fjärrkontroll till TV:n i ett fint fodral...


...och tofflor :-D


De med ÄNNU finare rum hade badrockar vilket ju måste visas upp vid poolside :)


Stranden är så här fin vid högvatten och alltså 100% bättre än den vi hade innan. Detta ger oss också möjligheter till långa strandpromenader de närmaste dagarna.


När vi satt där vid stranden (som vi hade för oss själva) så började det dyka upp en massa unga thailändare med pilsner, rissoppa och vad-de-nu-hade.


...jo...en hade en trutförlängare också.


Det började tas bilder allteftersom fler och fler anlände. Firmafest!!! "Artifact"Sedan anordnades det tävlingar  av alla det slag. Den här var rätt skön. Lite av torktumlarvarianten.


Vi avbröt det hela för att försöka ta oss tillbaka till rummet när himlen öppnade sig.


Som norrlänningen säger: "man får int va blöt"


Senare gick vi ner till strandrestaurangen för att ta en bit och äta och minsann om vi inte såg ett brudpar som jagades runt av en fotograf som skulle hitta en massa bra vinklar. Stackare!


Maten var god iaf, klart över förväntan med tanke på hotellet. Vi hade förväntat oss mesig kryddning men det verkar som den allmänna frånvaron av västerlänningar i dessa trakter har gjort att man inte turistanpassar maten. Fem stjärnor!


Nu sitter vi och redigerar bilder här på kvällskvisten och lyssnar på livebandet som uppträder på företagskickoffen eller vad det nu är. Påkostat är det onekligen.

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...