tisdag 21 november 2017

Håll-i-däj


Nu har vi lämnat Jomtien och hamnat i Bangkok för några avslutande dagar på ett sånt där hotell med tofflor och badrockar. Helene gör en perfekt sk "Thai-pose" här ovan (man måste hålla i någonting)


Hotellet ligger alldeles intill Lumphini park och metron så det blir lätt att ta sig ut på stan. De håller sig med en uppsättning alldeles levande fåglar utanför ingången. Vilket märke har jag ingen aning om.


Ett helt ok hörnrum med det man behöver. Ligger lågt, endast 9:e våningen.


Poolen på taket är visserligen liten men välbehövlig. Efter att våra två planerade beachdagar i Jomtien mer eller mindre har regnat bort så längtade vi efter lite sol och parkerade snabbt häruppe ett par timmar efter ankomst.


Det är inte direkt kanonväder här i Bangkok heller men ett par timmar fick vi lite sol innan molnen drog in.


Vi tog ett varv runt kvarteret, ca 1,6 km (de har väldigt stora kvarter här), för att kolla in eventuella lovande restauranger i närområdet. Givetvis springer man ju på snygga rostiga korrugerade plåtar på vägen, haha.


Den lokala "Elgiganten"-butiken.


Vi hittade en del matställen, vissa med bord, vissa utan.


Till slut blev det iaf en middag på hotellet då regnet kom in och det blev alldeles för blött för att gå ut. Imorrn ser det ut som det blir ett par timmars sol på förmiddagen - aka poolside, för att sedan åka och shoppa lite när det ändå ska regna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

We got split in Split

Split, närmaste staden på fastlandet från Brac. Det tog bara 50 minuter med färja över till civilisationen. En (något) större hamn ä...