tisdag 14 november 2017

När man är ett UFO får man ha stranden för sig själv


En solig dag på vårt hotell och en slappardag på en strand vi hade för oss själva...helt och hållet! Galet när man hamnar utanför turiststråken off-season. Vi kunde t o m kosta på oss att sprida ut oss en smula.


Medan vi göttade oss i solen på hotellets handdukar fick våra egna torka. Det är så fuktigt här och med en mulen dag utan sol bakom oss så var de nästan genomblöta. Nu efter de torkat åkte de ner i en plastpåse så länge. (Nej, vi har inte testat den där knepiga vattencykeln).
Fukten är så påtaglig att den spruckna skärmen på datorn börjar bete sig konstigt. Jag fick stänga av pekfunktionen då den fick för sig att börja klicka lite hipp som happ alldeles på egen hand. Fukt har också lyckats tränga in mellan objektiv och motljusskydd på kameran och detta satt ändå hårt draget.


Helt ensamma var vi inte. En person hittade vi i poolen. Ytterligare ett par stycken dök upp på eftermiddagen för att ta bilder på sig själva eller sin partner. Jag skulle tro att vi är ca 20 gäster på detta stora hotell som garanterat sväljer 800+


Så, vi har förutom att bättrat solbrännan lite blängt på t ex fåglar.


De här små gynnarna med sina fina långa krökta näbbar plockar upp små krabbor direkt ur deras små grävda hål.


Medans vi blängde på fåglar upptäckte vi att någon hade parkerat på mage bland grönsakerna och låg och blängde på oss, två UFON:n i trakten.


När vi fått träsmak efter ett par timmar lyfta vi häckarna och knatade norrut en bit längs stranden.


Man behövde inte gå särskilt långt, ca 500 m, innan vi hamnade totalt utanför engelsktalande zon (ska iofs påpekas att det är knappt någon begriper detta på vårt hotell heller) men hittills har vi klarat oss finemang.


Vi hittade en affär där man var tvungen att döda skor...eller ja, ta av dem iaf :) 


Ett matbord vid stranden med ett urval av typiska plastmöbler.


Hela detta område består av små affärer/kök med tillhörande bord under tak eller presenningar vid stranden.


Tänk badhytt för ombyte här. Dusch och toa fanns också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...