onsdag 1 november 2017

TräsmakIgår kväll, innan vinden drog på igen inför natten, stack vi ner till stranden för att få i oss en bit mat. På vägen fick jag en bild på vår bungalow i skymningen. Fin, eller hur?


Inte en så bra bild men med ett bord precis vid vattnet så kvittar det. Detta är strandens bästa restaurang - och den billigaste.


Vi beställde in två rätter, en räksallad med en chili och en med finhackad kyckling och chili. Bägge thaistarka. Mmm...den smaken satt i länge. Bästa hittills denna vändan :)


T o m månen visade sig från sin bästa sida. Den ser lite annorlunda ut här nere än hemma, vinkeln på skuggan skiljer sig lite.


På väg hem stötte vi på en minst sagt pimpad bil. Så många högtalare på en bil har jag aldrig sett. Hela varvet runt. Kolla under kofångaren! Att de dessutom bytte färg i takt med musiken var ju ännu coolare!


Lika många högtalare på sidan av flaket...


...som byter färg...


...och en laddning därbak :) Kul hade de iaf och det hördes!!


Idag har det varit mulet och blåsigt. Vi har dessutom fått träsmak efter alla dagar på stranden så vi bestämde oss för att gå på en tur. Häromdagen gick vi ju stranden ner så långt vi kunde komma och fick syn på ett fiskeläger eller nåt längre ner. Dit tänkte vi ta oss idag. På vägen blev det såklart en massa skumma bilder så det är väl bara att stå ut :)

40 Bath flaskan. Billig sprit? Nopp, bensin. Precis lagom att trycka ner i moppen mellan tapparna. Hade INTE funkat i Sverige då den här ställningen med soppa låg precis bredvid en restaurang.Två sorter för de med större behov. Orange och grön. Gissningsvis två- resp fyrtaktssoppa.


Man undrar vilken klädsel som anbefalls personalen på detta spa ;)


 Ett litet gym hittade vi på vägen


...och såklart...rostiga prylar. Jag älskar ju rost. Helene också!


Undrar om posten är torr ifall det regnar?


Så här såg det ut häromdagen. Vi tänkte oss att ta oss till kåkarna på vänster sida längs floden. Problemet var att man fick gå en rätt lång omväg då det saknas broar.


Framme! Vi hittade en liten bar som drevs av en engelsman och han hade riktigt kall öl att bjuda på. Bilden är tagen åt det håll vi stod på några dagar innan.


Här fortsätter viken in en bra bit till.


Så här såg lilla baren ut. Han och en thailändska drev detta. Alla möbler är rena hemmabyggen och ser ut att kunna rasa ihop vilken sekund som helst. Hela klabbet svävar på murkna pålar över vattnet.Det finns en del intressanta byggnader som svävar ännu högre.


På vägen tillbaka såg vi den här sköna killen som styrde sin båt med en fot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...