fredag 22 december 2017

Bästa uppgraderingen, ever!


När vi var i Thailand blev skärmen till min Microsoft Surface Pro 3 krossad och efter kontakt med försäkringsbolaget blev jag ombedd att skicka den på reparation istället för att få en ny. Det blev en av mina bästa deals helt klart!


Microsoft har ett supportavtal till fastpris när garantin gått ut . Då åtgärdas allt, oavsett vad som gått sönder, för 7100 kr i detta fall. Har skärmen spruckit byts hela enheten ut till en motsvarande enhet.

Snacka om lycka när ersättningsenheten levererades idag efter bara 5 dagar och den dessutom uppgraderats till en Surface Pro 4(!!) med motsvarande bestyckning :D

För 1500 kr i självrisk har jag fått en splirrans ny maskin som har ett normalpris som ligger ca 5000 kr över den gamla betydligt långsammare trean. Ja, jag köpte mig dessutom en ny maskin däremellan, en spelmaskin, men det får väl räknas som ytterligare grädde på moset :)

Lite tur ska man ha ibland!


Så nu håller jag som bäst på att installera alla mjukvaror för att ha en bra resedator med allt som behövs för fotoredigering etc. God Jul!! Det har iaf jag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...