måndag 2 juli 2018

Kanonväder på resan till Tallinn


I torsdags kväll var det dags att ta med ungdomarna på en långhelg till Tallinn med Tallink Baltic Queen. Tyvärr kunde varken Nathalie eller Krille följa med så vi blev bara fyra på resan.


Vi såg till att vara i tid till Värtahamnen i Stockholm för att få en bra plats på akterdäck, soligt och 26 grader varmt som det var.


Här hade vi det gott några timmar, Jag, Helene, Pauline och Adde. Hyfsat lätt att få tag på platser, det var ju fotboll på storbildsskärmar inomhus.


Stockholms skärgård är en vacker plats och man kan bara sitta och njuta av utsikten.


Eller ja, de flesta gjorde ju det.


Det man slås av av skärgården om man kommer från västkusten är att den tar liksom aldrig slut.Många fina platser finns det att plåta när man åker förbi.


Vill man inte plåta landskap kan man ju seriöst gå in för att plåta/filma flickvännen.


Skarvar...en jävla massa skarvar och öarna där de håller till är döda.


Dags för middag. Grande buffé, andra sittningen vid kl 20. Folk började redan samlas en halvtimma innan för att vara först in.


Det fanns såklart massor av god mat att välja på. Undertecknat tryckte nog i sig ett halvkilo räkor till att börja med.


Efter maten var det dags att gå ut och beundra solnedgången som alltid är vacker ute på havet.När det börjar bli lite segt får jag alltid för mig att spåra ur med lite udda bilder som denna härliga korridorbild som iofs var så den kändes efter den, på många sätt, rikliga buffén.


Trapphus :)


Vid runt midnatt besökte vi som hastigast, med en snabb kontakt med kajen, Åland för att kunna motivera taxfree-försäljningen. Då var det dags att krama kudden inför ankomsten till Tallinn på fredag morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...