tisdag 29 januari 2019

Nu är vi i med matchen igen


Efter att Helene fått antibiotika på apoteket och jag själv verkar klara av förkylningen på egen hand satt vi hela dagen vid poolen igår. Där hände absolut ingenting. Det är ju rent ut sagt skittråkigt att sitta vid en pool och blänga. Bada vill man ju inte heller, det är ju blekmedel i ;)Vi släpade oss ner på stan för en bit mat iaf och O'Rayas är en av våra absoluta favoriter. Efter att ha fått i oss vår middag utan att skrämma bort resten av kunderna med våra hostattacker så rörde vi oss ner mot stranden för att kolla in vad som skulle kunna tänkas hända där nattetid.


En liten sidovy av alla de gamla pirena och de restauranger som ligger ute på dem. Någon sa till oss att de skulle rivas och ersättas med ett modernare stråk i närheten av den stora piren. Det vore rent ut sagt skandal med tanke på att de faktiskt är lite av stadens själ.


På stranden hittade vi...nada. Ett fåtal bord kvar men det mesta hade städats undan.


De här fordonen är rätt coola iaf. Lite eldrivna såna i Sverige så hade väl miljöpartisterna dansat regndans av glädje.


I morse kände vi oss något mer på hugget och valde stranden igen, i skuggan av en palm såklart. Det hände väl direkt inget utöver det vanliga men både Helene och jag har alltid kamerorna med oss utifall det dyker upp något kul att föreviga. En sten t ex. Man kan använda en sten till mycket, ställa en häst på...


...man kan sitta på den...


...eller ta en selfie (helt onödigt givetvis då stenen knappast lär komma med på bilden)


En fyr i bakgrunden kan ju också bli bra på en bild, eller hur?


Dagens bästa underhållning stod definitivt den här killen till vänster för. Kameran står på stativ till höger i bilden och han själv fjärrstyr den med sin mobil.


Det blev ett otal, och med det menar jag massor, av försök till att få till den perfekta bilden.


Totalt höll han nog på en timme med olika kamerapositioner och diverse poser, rusningar med höga skutt mot kameran...


...och ett antal Stina-hopp. Till slut tröttnade til och med vi vi och la oss ner för att vila en stund.Önskar att man hade haft en sån där luftsäck bara :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...