måndag 28 januari 2019

Nu är vi något nere för räkning


Nu blir det badbilder!

Nä, det blir det faktiskt inte. Vi har varit lite ur leken den senaste dagarna. Helene har åkt på hostan från avgrunden, som hon har haft i en vecka, och jag har också börjat få en släng av den med en rejäl febertopp igår eftermiddag/kväll.


Vi gick ner på stranden som vanligt igår och det friskade på bra med höga vågor och högt vattenstånd. Vi la oss i skuggan under några palmer men bara efter ett par timmar orkade vi inte längre utan tog oss upp till hotellet igen.

Med Helene hostande intill kräkningar och mig med närmare 39 graders feber på kvällen så sökte vi upp ett apotek idag. Antibiotika och hostmedicin check! Behövde inte ens gå till en läkare.

Min feber är i stort sett borta men jag har ont i halsen och hackar en del jag också. Helene mår, förutom hosta och halsont, i stort sett bra så idag blev det en pooldag på hotellet för att kunna hitta skugga eller gå till rummet när vi känner för.

Vi hade tänkt oss en långpromenad längs hela stranden idag enligt planen men det är som med de flesta planer, det sket sig. Det får bli när hostan lägger sig.


1 kommentar:

  1. Men så trist, krya på er båda två. Här har snön vräkt ner så snösvängen har fått jobb. Får se hur länge det ligger eftersom det är 0 grader ute

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...